Dockingsystem fra Nortec Doors

​Hos Nortec Doors i Nordjylland betegner vi os selv som eksperter inden for vores felt med porte og døre. Vi fremstiller selv mange af vores produkter og ser kvaliteten som vores vigtigste nøgleord.

Da behovet for porte og døre er meget individuelt, udfører vi også altid vores arbejde med kunden i fokus. Netop derfor tilbyder vi også et dockingsystem, som gør livet med porte og døre lidt nemmere. For eksempel kan vi tilbyde ramper og sluser til bl.a. ledhejseporte, ligesom vi kan tilbyde hjulguidingsystemer, når man skubber til porten.

Service og eftersyn på dockingsystem

Vi ønsker at give vores kunder en god oplevelse, hver gang. Når vi har monteret vores dockingsystem, bliver vi derfor ved at tilbyde service og eftersyn på disse.

Vi udfører de lovpligtige serviceeftersyn og holder dockingsystemerne ved lige, sådan at du som kunde får mest muligt ud af din investering. 

​Vi kan lave en serviceaftale enten med fast pris for kilometer og timer, eller vi kan aftale en timeløn.

Kontakt os omkring dockingsystem i dag

Hvis du kunne tænke dig at høre mere om mulighederne med vores dockingsystem, kan du med fordel kontakte os direkte. Du kan få fat på os på telefon 40 453 455 eller på e-mail jenortecdoors@gmail.com.

Kontakt os i dag

Nortec Doors er din foretrukne leverandør til det private marked. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan lave den bedste løsning for dig!

Udfyld kontaktformularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

​Nortec Doors

CVR: 29228736

Kontakt

​Telefon: 40 453 455

E-mail: jenortecdoors@gmail.com