Garageporte fremstilles efter ønske og behov

Skal du have garageporte til din virksomhed eller private bolig? Hos Nortec Doors i Støvring er vi specialister i fremstilling af unikke garageporte efter ønske. Hos os er du som kunde i Aalborg eller et andet sted i Nordjylland, hvorfor vi tilbyder at producere en garageport med udgangspunkt i dine behov.

Vores garageporte er CE mærkede, og de kan fremstilles i den størrelse og farve, som du end må ønske. Der er et hav af forskellige muligheder for ekstraudstyr, der kan vælges til vores garageporte, som også kan samkøres med vores andre produkter. Skal vi hjælpe dig med en helt særlig garageport, er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om dine muligheder.

Få garageporte i mange typer materialer

Ønsker du at få produceret garageport i eksempelvis træ med udskæringer, eller er du mere til metal? Hos os kan det meste lade sig gøre, og du har mulighed for diverse funktionaliteter også. Skal den være fjernbetjent, så du kan trykke på en fjernbetjening i bilen, der åbner porten? Der er et væld af unikke muligheder for at få en flot garageport, der klæder din bolig eller din virksomhed.

​​Når det drejer sig om en virksomhed, er det måske helt andre egenskaber, der ønskes. Her kan det være robusthed og sikkerhed, der er to væsentlige faktorer for dit valg af garageporte.

Vi rådgiver dig til at vælge den rette port

Er det svært at afgøre, hvilke garageporte du skal vælge, kan vi hjælpe dig på. Vi har hjulpet masser af virksomheder og private med at finde de helt rigtige løsninger til deres behov, så spørg os endelig til råds. Vi stiller de rette spørgsmål til dine behov, så du kan se, hvad du ønsker i forhold til udseende, sikkerhed, komfort og funktionalitet.

Kontakt os for at høre mere eller aftal et uforpligtende møde, hvor vi sammen kan se på dine muligheder. Vi lytter til dine behov og fremstiller porte præcis, som du vil have det. Ring på telefon 40 453 455 eller skriv til jenortecdoors@gmail.com.

Se PDF'er her:

» Ledhejse garageporte

Kontakt os i dag

Nortec Doors er din foretrukne leverandør til det private marked. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan lave den bedste løsning for dig!

Udfyld kontaktformularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

​Nortec Doors

CVR: 29228736

Kontakt

​Telefon: 40 453 455

E-mail: jenortecdoors@gmail.com