Industriporte til alle typer industrivirksomheder

Driver du en virksomhed inden for industri, tilbyder vi hos Nortec Doors industriporte i høj kvalitet i Støvring, Aalborg og hele Nordjylland. Vi har mange års erfaring med salg, service og montage af blandt andet ledhejseporte, porte og døre i mange typer og varianter.

Er du ved at flytte i nyopførte bygninger, eller trænger du bare til nye industriporte, kommer vi gerne forbi til en snak om, hvilken type industriport du har brug for. Vi udfører naturligvis professionel portservice på vores egne porte, således at du altid har velfungerende døre.

Vi har speciale i eksempelvis:

Få unikke industriporte efter eget ønske

Hos Nortec Doors er vi specialiserede i industriporte. Vi fremstiller selv alle vores løsninger og kan derfor fremstille en industriport lige efter dit ønske. Vi kan tilpasse os ethvert behov - uanset om det skal være en manuel eller automatisk, hurtig eller langsom, robust eller mindre industriport klarer vi den.​

​Blandt vores mere specielle løsninger er køl- og frostskydeporte og brandporte. Hos os har du masser af muligheder for at få monteret nogle slidstærke og driftssikre porte, der holder i mange år. Lad os hjælpe dig med at finde porte, der passer perfekt til din type virksomhed.

Lad os komme med et uforpligtende tilbud

Er du i tvivl om, hvilken type industriport du skal have, kan vi med vores ekspertise på området sagtens stå for at rådgive og vejlede. Vi arbejder med kort leveringstid, og vi står desuden for monteringen af porten. Går der noget galt her, har vi reservedele i vores biler eller på lager, så vi kan løse problemerne hurtigt og effektivt.

Lad os komme med et uforpligtende tilbud på industriporte til din virksomhed. Kontakt os på telefon 40 453 455 eller skriv til jenortecdoors@gmail.com for at høre mere eller aftale et møde, hvor vi kommer ud for at høre om dine planer.​

Se PDF'er her:

» Dockingsystemer

» Rolling doors

» Industriporte

Galleri

Kontakt os i dag

Nortec Doors er din foretrukne leverandør til det private marked. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan lave den bedste løsning for dig!

Udfyld kontaktformularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

​Nortec Doors

CVR: 29228736

Kontakt

​Telefon: 40 453 455

E-mail: jenortecdoors@gmail.com