Ledhejseporte til industrivirksomheder

Hos Nortec Doors i Støvring er eksperter i ledhejseporte og leverer og monterer i Aalborg og hele Nordjylland. Vi har mange års erfaring med montage og service af lige netop disse porte, og i dag bruger vi kun førende producenter af industriporte.

Vores ledhejseporte er fremstillet af høj kvalitet, og de er derfor yderst robuste og slidstærke. Skal du have en ledhejseport til din virksomhed, er vi parate til at hjælpe dig, så du får en helt unik tilpasset port, der passer til netop din virksomhed.

Få ledhejseporte i høj kvalitet

Hos os får du ledhejseporte i høj kvalitet. Du kan selv vælge, om portene skal være fremstillet til manuel eller elektronisk betjening. Portene passer ind i en moderne arkitektur, og de lever selvfølgelig op til de seneste krav til både sikkerhed og funktionalitet.

ISO ledhejseportene er kendt som værende blandt de bedste på området, og det gælder både i forhold til selve konstruktionen, og så er de nemme at betjene.

Ønsker du at få en funktionel ledhejseport, der giver et højere niveau af komfort, er vi garant for at levere porte, der opfylder dine behov.​

Vi tilbyder montage og service

Når du bestiller ledhejseporte hos os, kommer vi naturligvis selv ud og monterer dem. Vi tjekker, at de virker efter hensigten og instruerer dig i brugen heraf. Vi tilbyder også at udføre service på dem med jævne intervaller, således at kvaliteten af porten opretholdes. Du skal derfor ikke selv bekymre dig om vedligeholdelse. Sker der noget med din ledhejseport, har vi døgnbemandet service og kan hurtigt rykke ud.

Skal vi se på ledhejseporte til din virksomhed, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om, hvad du har brug for. Vi giver samtidig et godt tilbud på din opgave. Kontakt os for at høre mere eller for at få en aftale om et møde på telefon 98 45 04 50 / 40 45 34 55 eller skriv til jenortecdoors@gmail.com.

​SE PDF'ER HER:

» Ledhejseporte

Kontakt os i dag

Nortec Doors er din foretrukne leverandør til det private marked. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan lave den bedste løsning for dig!

Udfyld kontaktformularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

​Nortec Doors

CVR: 29228736

Kontakt

​Telefon: 40 453 455

E-mail: jenortecdoors@gmail.com