Servicereparation af porte, ramper og sluser

Nortec Doors holder til i Nordjylland og arbejder med alle former for porte, døre, ramper og lignende. Vi kan tilbyde en hurtig og effektiv servicereparation, hvis og når uheldet er ude. Vi kan klare alle typer af porte, ramper og sluser, og vi arbejder for både private og erhvervskunder. Mange år har vi tilbragt i vores branche, og derfor har vi også ekspertisen der skal til, for at vi kan udføre professionel servicereparation på alle slags porte, døre og ramper.

Komplet servicereparation til når uheldet er ude

Vi udfører servicereparation på porte efter eksempelvis påkørsler. Efter uheldet kommer vi så hurtigt som muligt og løser problemet effektivt. Vi har ekstraudstyr i bilen, hvilket gør os i stand til at udføre en komplet servicereparation på stedet. Uanset hvornår du har brug for os, kommer vi – vi yder nemlig døgnservice.​

Almindelig service klarer vi også

Vi kan også stå for den almindelige service og vedligeholdelse af din rampe, port eller dør. Du kan lave en serviceaftale med os, hvor du betaler en fast pris for arbejdsløn og kilometer. 

​Eller vi kan lave en aftale på fast timeløn. Det er helt op til dig som kunde. Hvad enten du har brug for en servicereparation eller blot almindelig service, er du velkommen til at kontakte os.

Du kan du få fat i os på telefon 40 453 455 eller ved at sende en mail til jenortecdoors@gmail.com.​

Kontakt os i dag

Nortec Doors er din foretrukne leverandør til det private marked. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan lave den bedste løsning for dig!

Udfyld kontaktformularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

​Nortec Doors

CVR: 29228736

Kontakt

​Telefon: 40 453 455

E-mail: jenortecdoors@gmail.com