Stålporte​ fremstilles efter dine mål

Hos Nortec Doors i Støvring tilbyder vi unikke stålporte til virksomheder i Aalborg og hele Nordjylland, der ønsker at blive udstyret med sikre porte, der holder. Har du brug for en stålport til din virksomhed i specielle mål eller særlig udformning, kan du hos os få en unikt tilpasset stålport, der passer ind i det eksisterende miljø.

Vi er eksperter i stålporte med mange års erfaring inden for salg, montage og service, hvorfor vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige type port. Vi forstår dine behov og kan designe en eller flere porte, der er som skabt til din virksomhed.

Få større tryghed med stålporte i ordentlig kvalitet

Stålporte er robuste, pålidelige og slidstærke. De er særligt anvendelige i produktions- eller lagervirksomheder, hvor der dagligt bliver kørt med trucks og lastbiler. De er utroligt holdbare og kan klare nogle stød, hvis dette skulle forekomme.

Desuden bidrager stålporte til at skabe større tryghed, da det er porte, der er sværere at have med at gøre for indbrudstyve. Har du store værdier i virksomheden, er en stålport og et godt alarmsystem måske den helt rette løsning for dig. Tag os endelig med på råd, når du overvejer, hvilken type port du skal have.​

Vi tilbyder dig professionel rådgivning

Når det kommer til stålporte, ved vi alt, der er værd at vide. Vi både monterer og servicerer, når du har brug for det, men vi tilbyder også professionel rådgivning. Er du i tvivl om, hvilke type stålporte der er bedst til dine behov, kan vores kompetente fagspecialister hjælpe dig med at finde den rette port. Vi er altid til rådighed for en god snak om dine ønsker, krav og behov.

Kontakt os for at høre mere på telefon 98 45 04 50 / 40 45 34 55 eller skriv til jenortecdoors@gmail.com. Vores eksperter tager sig godt af dig, og du kan altid få et uforpligtende tilbud på din opgave.​

Kontakt os i dag

Nortec Doors er din foretrukne leverandør til det private marked. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan lave den bedste løsning for dig!

Udfyld kontaktformularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

​Nortec Doors

CVR: 29228736

Kontakt

​Telefon: 40 453 455

E-mail: jenortecdoors@gmail.com