Hurtigporte i god kvalitet

Vi er hos Nortec Doors specialiserede i alt, hvad der har med porte, døre og ramper at gøre. Vi producerer selv vores egne porte til alle slags kunder, men især erhverv i Nordjylland. Til erhverv kan vi desuden tilbyde hurtigporte, som vi også selv fremstiller. Den umiddelbare fordel ved en hurtigport er, at den kan tåle at blive påkørt.

Efter påkørsel kan man nemlig hurtigt genmontere bommen, uden at der er sket nogen skade. Netop på grund af denne fordel er vores hurtigporte især målrettet erhverv, der udsættes for lidt ekstra og derfor skal bruge en robust og holdbar port. Det kunne for eksempel være slagterier og forædlingsindustrien.

Vores hurtigporte er godt dansk håndværk

Med Nortec Doors får du en særligt fremstillet, dansk produceret hurtigport. Vi står inde for kvaliteten af vores porte, da kundetilfredsheden er en af vores vigtigste kundeværdier. Vi fremstiller robuste og holdbare hurtigporte, der kan klare lidt af hvert.

Kontakt os for en hurtigport

Hvis du eller din virksomhed kunne bruge en hurtigport, skal du være meget velkommen til at kontakte os og høre mere om vores tilbud samt om dine muligheder. Du kan kontakte os direkte på telefon 98 450 450 eller på vores e-mail jenortecdoors@gmail.com.

Få et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt os i dag

Nortec Doors er din foretrukne leverandør til det private marked. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan lave den bedste løsning for dig!

Udfyld kontaktformularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

​Nortec Doors

CVR: 29228736

Kontakt

​Telefon: 40 453 455

E-mail: jenortecdoors@gmail.com