Porttætninger/sluser

Oppustelige sluse, typeWI

Dette er en optimal sluse med maximal tætning,og den levers med meget kraftige poser.

Opblæsningstiden varierer fra 10-15 sekunder afhængig af trailerens størelse.Slusen slutter tæt omkring traileren således der er maksimal adgang til traileren.Den oppustelige sluse kan sammenkøres med ledhejseporte,således at porten først kan åbnes/betjenes når slusen først er pustet helt op og slutter helt tæt om trailern.


Plansluse, type WE574

Vore planslusers sider og top er fremstillet i slidstærkt 3 mm special pvc med vævsforstærkning dermed bevare slusen sin tætningsevne og pæne udseende slusens overdel er plan.


Forbygningen til plansluse er opbygget som en fjedrende forbygning i lette stålprofiler,der danner en550 mm. dyb forbygning til portåbningen. En af fordelene ved en fjedrende forbygning er at den tåler påkørsel fra en lastbil. Der sker således ingen skade på forbygningen ved lette påkørsler.

Plansluse, typeDK1

Denne plansluse er integrert i slusehus.

Sidedugen er 3,5 mmstærktarmert og topdug er 7 mm stærktarmert dobbelt slidset.

Plansluse, type DK-F600

Plansluse DK-F 600 er plansluse i forbygning med fordybning på 600 mm. Forbygningen er beklædt med stålplader sidedugen er 3,5 mm stærkt armert og topdugen er 7 mm stærkt armert dobbelt slidset.


Lamelsluse, type OT-100-I

Denne lamelsluse leveres med meget kraftige lameller i gummi. Sidelamellerne er forstærket med fjederstålindlæg som gør lamellernne meget stærke. slusen betegnes som markedets stærkeste lamelsluse og kræver minimal vedligeholdese.

Kontakt os i dag

Nortec Doors er din foretrukne leverandør til det private marked. Vi står altid klar med gode råd og vejledning, så vi sammen kan lave den bedste løsning for dig!

Udfyld kontaktformularen og vi vender hurtigst muligt tilbage.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmaet

​Nortec Doors

CVR: 29228736

Kontakt

​Telefon: 40 453 455

E-mail: jenortecdoors@gmail.com